'Koeman wisselt van zaakwaarnemer en dwingt beste deal af in Engeland'

'Koeman wisselt van zaakwaarnemer en dwingt beste deal af in Engeland'

25-05-2016 00:00
10

Ronald Koeman staat op het punt een nieuw, tweejarig contract te tekenen bij Southampton. De langlopende onderhandelingen hebben weer vaart gekregen doordat de Nederlandse manager van zaakwaarnemer is gewisseld.

Dat meldt The Mirror dinsdagavond. De boulevardkrant schrijft dat Koeman onlangs Guido Albers heeft 'gedumpt' voor Rob Jansen. Op de websites van de managementbureaus van de twee zaakwaarnemers, respectievelijk Players United en Wasserman, zijn nog geen veranderingen zichtbaar.

Wedden

Meer odds

Het is hoe dan ook een feit dat Koeman en Southampton in de laatste fase van de onderhandelingen over een nieuw en verbeterd contract zitten. Jansen zou op dit moment aan de Engelse zuidkust een zo goed mogelijke deal aan het afdwingen zijn. Koeman geniet in de tussentijd van een vakantie in Portugal.

Met het nieuwe contract krijgt de 53-jarige trainer waarschijnlijk een loonsverhoging van zo'n zeven ton per jaar. Het is geen geheim dat hij nog altijd wordt begeerd door Everton, terwijl ook Arsenal vaak met Koeman in verband werd gebracht. Bij Southampton is men ervan overtuigd dat de Nederlander binnenkort bijtekent.