FC Groningen zet spits in de uitverkoop: Zeker bereid te luisteren

FC Groningen zet spits in de uitverkoop: "Zeker bereid te luisteren"

25-05-2016 09:56
8

Danny Hoesen mag vertrekken bij FC Groningen. De spits is tweede keus achter Alexander Sørloth en staat in de uitverkoop in de Euroborg.

"We bekijken in alle rust wat er op ons af komt", zegt technisch manager Peter Jeltema tegen Voetbal International. "Danny heeft nog een contract, maar als hij weg wil en er komt een club, dan zijn we zeker bereid te luisteren. Als Danny gaat, zal er een spits voor terugkomen. Verder zijn we tevreden over ons middenveld en de spelers voor de vleugels, dus daar verwacht ik niet zoveel veranderingen."

Alleen voor de posities van linker centrale verdediger en linksback zoekt FC Groningen naar versterking. "We raken met Rasmus Lindgren, Lorenzo Burnet, Michael de Leeuw, Peter van der Vlag, Dino Islamovic en Henk Bos best een aantal spelers kwijt. Maar daar komen de verhuurde Yoëll van Nieff, Tom Hiariej en Martijn van der Laan voor terug."

"Voorlopig richten we ons alleen op een linker centrale verdediger en een linksback. We doen verder niet eerder wat in de selectie totdat er spelers bij ons vertrekken of worden verhuurd", aldus Jeltema.