Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij PEC Zwolle

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij PEC Zwolle

26-05-2016 10:30
4

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan PEC Zwolle. Onderstaand de transfervrije spelers van de nummer acht van de Eredivisie.

Thomas Lam
PEC Zwolle nam Thomas Lam twee jaar terug over van AZ. AZ wilde de verdediger afgelopen winter al terughalen naar Alkmaar. Lam zelf heeft aangegeven bij te willen tekenen in Zwolle.

Bart van Hintum
Bart van Hintum heeft vijf jaar onder contract gestaan bij PEC Zwolle. De linksback staat in de belangstelling van verschillende eredivisionisten. Zelf prefereert Van Hintum een buitenlands avontuur.

Abdel Malek El Hasnaoui
PEC Zwolle had een optie om het contract van El Hasnaoui met een jaar te verlengen. Van deze optie maken de Zwollenaren echter geen gebruik. De middenvelder, vorig jaar nog overgenomen van Ajax, kwam tot veertien duels in de hoofdmacht.

Boban Lazic
PEC Zwolle verhuurde Boban Lazic de eerste helft van dit seizoen aan VVV-Venlo. De verhuurperiode bleek geen succes en de aanvaller keerde op eigen initiatief terug. Daarvoor werd Lazic liefst drie weken geschorst.

Boy de Jong
Keeper Boy de Jong heeft dit seizoen Mickey van der Hart en Kevin Begois voor zich moeten dulden. Daardoor kwam De Jong tot slechts één invalbeurt in de hoofdmacht dit seizoen.

Dario Tanda
Dario Tanda werd afgelopen winter voor een half jaar vastgelegd. Een basisplek en een nieuw contract wist hij niet te veroveren.


Samet Bulut
PEC Zwolle nam Samet Bulut vorige zomer transfervrij over van Ajax. Een basisplaats wist de aanvaller niet te veroveren.

Aflopende huurcontracten

Ouasim Bouy
Juventus verhuurde Ouasim Bouy dit seizoen aan PEC Zwolle. Het voormalig Ajax-talent wordt deze zomer teruggehaald naar ItalIë om naar verluidt direct verkocht te worden.

Queensy Menig
Queensy Menig was dit seizoen een vaste waarde voor PEC Zwolle. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2019 bij Ajax. De buitenspeler heeft echter aangegeven niet voor een reserverol terug te willen keren naar Amsterdam.

Sheraldo Becker
Ook Sheraldo Becker werd dit seizoen gehuurd van Ajax. Becker heeft een hoofddoel: slagen bij Ajax. De aanvaller heeft alleen wel net als Menig aangegeven niet terug te willen keren voor een reserverol.

Lars Veldwijk
Met het aantrekken van Anass Achahbar is een einde gekomen aan de periode van Lars Veldwijk bij PEC Zwolle. De topscorer staat nog onder contract bij Nottingham Forrest, terwijl verschillende eredivisionisten interesse hebben in de spits.