Oude bekende onderweg naar Rotterdam: 'En dan kan het snel beklonken zijn'

Oude bekende onderweg naar Rotterdam: 'En dan kan het snel beklonken zijn'

25-05-2016 21:25
7

Excelsior hoopt Ryan Koolwijk te verleiden tot een terugkeer naar Rotterdam. De middenvelder speelde de laatste anderhalf jaar voor het Slowaakse AS Trencin, maar keert zo goed als zeker deze zomer terug op de Nederlandse velden.

Excelsior staat alvast in pole-position om hem te binden. "We zijn in gesprek, dat klopt. Ryan is bekend bij ons en we hebben altijd contact gehouden", laat technisch directeur Ferry de Haan van de Kralingers weten aan FOX Sports. "We gaan kijken of we elkaar kunnen vinden. Het is afwachten hoe zich dat gaat ontwikkelen. Hij weet wat hij hier heeft."

"Zodra Ryan aangeeft dat hij een terugkeer interessant vindt, kan het snel beklonken zijn", aldus De Haan. Koolwijk geeft toe dat hij vrijwel zeker terugkeert naar Nederland. "Die kans is groot ja, het zit er dik in", laat hij weten aan de televisiezender. Voor welke club hij gaat spelen is nog even afwachten, want naast Excelsior aast ook stadsgenoot Sparta op zijn diensten. VoetbalPrimeur weet dat ook Willem II interesse heeft.