Zeer verrassende overstap: Dordrecht-uitblinker maakt transfer naar Engeland

Zeer verrassende overstap: Dordrecht-uitblinker maakt transfer naar Engeland

26-05-2016 07:27
2

Danzell Gravenberch heeft een zeer fraaie transfer gemaakt. De steunpilaar van FC Dordrecht, die in het verleden twaalf jaar in de jeugdopleiding van Ajax speelde, stapt over naar het Engelse Reading.

Afgelopen seizoen maakte de verdediger de nodige indruk bij de Jupiler League-club. Hij was één van de uitblinkers bij de degradant en wekte daarmee de interesse van enkele clubs, waaronder dus van Reading. De 22-jarige verdediger, die ook als controlerende middenvelder uit de voeten kan, is natuurlijk in zijn nopjes met de verrassende transfer.

Wedden

Meer odds

"Ik ben blij en dankbaar voor deze kans bij Reading. We hebben een heel fijn team, ik had gelijk een klik met mijn ploeggenoten toen ik met hen mocht trainen. Ze zijn voetballend erg goed", zei Gravenberch op de site van zijn nieuwe werkgever. "Ik houd van Engeland en heb er altijd al willen spelen. (…) Ik zal mezelf prepareren voor de strijd in het Championship."

"Het was voor mij een prima start om mijn jeugdopleiding bij Ajax te genieten. Het was ook een prachtige ervaring, maar nu ben ik verder en kijk ik ernaar uit om aan de slag te gaan bij Reading. Ik zal alles geven voor de club!"