Drukke transferzomer Ajax voorspeld: zeven mogelijke uitgaande transfers

Drukke transferzomer Ajax voorspeld: zeven mogelijke uitgaande transfers

26-05-2016 08:48
37

Ajax staat voor een drukke transferzomer volgens De Telegraaf. De Amsterdammers hebben de nodige spelers die een vertrekwens hebben dan wel hadden en gaan zelf mogelijk zakendoen op de transfermarkt.

Dat geeft Ajax-watcher Mike Verweij aan bij Telegraaf TV. "Er zullen spelers vertrekken. Er is ontzettend veel belangstelling voor Milik", zo meldt hij. "Het vervelende voor Ajax is dat hij heeft aangegeven voor of tijdens het EK geen keuze te maken, omdat hij zich volledig op Polen wil focussen."

Naast Milik noemt de Ajax-watcher vier andere Ajacieden die mogelijk vertrekken. "Van Rhijn zal willen vertrekken, misschien ook Van der Hoorn, die een vertrekwens heeft dan wel had. Serero mag weg, kan weg. Schöne zal misschien een andere keuze willen maken. Dus er staat een hoop te gebeuren."

Drukke zomer
Ajax zal niet alleen met uitgaande transfers rekening moeten houden. "Peter Bosz is nu in Amsterdam met zijn verlanglijstje, dus hij zal bij Marc Overmars aangeven wie hij wil hebben. Dus het wordt een drukke transferzomer, denk ik."

Viktor Fischer maakt op korte termijn de transfer naar Middlesbrough, terwijl volgens Voetbal International ook Lerin Duarte uit Amsterdam vertrekt. Inmiddels heeft Ajax alleen via tussenpersonen over de interesse voor Milik gehoord. Nog geen club heeft zich officieel gemeld voor de Pool.