'Zlatan eist vijftien miljoen euro van United: Raiola in conclaaf met clubleiding'

'Zlatan eist vijftien miljoen euro van United: Raiola in conclaaf met clubleiding'

26-05-2016 09:51
20

Zlatan Ibrahimovic en Manchester United, de soap duurt maar voort. Ditmaal meldt de Engelse kwaliteitskrant The Guardian echter dat United al gesprekken heeft gevoerd met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Zlatan. Er zijn ook eisen gesteld.

De Zweedse steraanvaller van Paris Saint-Germain wil naar verluidt best naar Manchester komen, maar verlangt dan wel een salaris van vijftien miljoen euro per jaar. In de tabloids werd over hogere bedragen gesproken, maar doorgaans is The Guardian een betrouwbare krant. José Mourinho bereidt, als nieuwe manager van United, naar verluidt een aanbieding voor.

Wedden

Meer odds

De 34-jarige Zlatan heeft een aflopend contract bij PSG en kan dus gratis vertrekken. Diverse media berichtten al over het feit dat de Zweed een contract bij United heeft getekend, maar eerst moet Mourinho nog groen licht geven. In de tussentijd meldde LA Galaxy zich al met een lucratieve aanbieding bij Zlatan, die een voorkeur voor United zou hebben. Inmiddels heeft er een gesprek tussen Raiola en United plaatsgevonden.