Fischer en Middlesbrough ruimen laatste blokkade uit de weg na deal met Ajax

Fischer en Middlesbrough ruimen laatste blokkade uit de weg na deal met Ajax

26-05-2016 11:14
17

Viktor Fischer is hard op weg naar Middlesbrough. De Engelse promovendus heeft de Deen van Ajax medisch laten keuren en daarbij kwamen geen problemen aan het licht.

Dat betekent dat niets een transfer van Fischer naar Middlesbrough nog nog in de weg staat. De kersverse Premier League-club maakt vijf miljoen euro over naar Ajax, waar de Deense aanvaller (21) niet meer kon rekenen op een basisplek. Hij speelde sinds 2013 in Amsterdam.

Wedden

Meer odds

Engelse media schrijven dat de presentatie van Fischer waarschijnlijk over het weekend heen wordt getild. Hij tekent voor drie jaar, maar het kunnen er ook vier worden, omdat het management van Fischer naar verluidt aanstuurt op een langer verblijf met minder risico's. In de Deense media zou de hoofdrolspeler de aanstaande transfer donderdag hebben bevestigd.

De Ajax-teller van Fischer bleef afgelopen seizoen steken op tien doelpunten in 39 optredens voor Ajax. In totaal kwam hij tot 111 wedstrijden in het shirt van de Amsterdamse club. Daarin was hij 33 keer trefzeker. Eerder deze week gaf hij aan graag 'met meer volwassen spelers' samen te willen spelen.