Dit was de ochtend: Drukke transferzomer Ajax voorspeld, De Haan wil vertrek

Dit was de ochtend: Drukke transferzomer Ajax voorspeld, De Haan wil vertrek

26-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Heracles Almelo zet teller op drie met verassende komst van 'Superboer'
Heracles Almelo gaat Europa in met Robin Pröpper. De verdediger van De Graafschap maakt verrassend de overstap van Doetinchem naar Almelo, waar de 'versterkingenteller' op drie komt te staan. Pröpper reageert.

De Haan veegt vloer aan en wil vertrek
Foppe de Haan heeft keiharde kritiek geuit op de KNVB, en in het bijzonder op directeur Bert van Oostveen. De voormalige coach van sc Heerenveen en Jong Oranje veegt de vloer aan met de bond en haar baas. Wat hem betreft had Van Oostveen allang zijn koffers moeten pakken. (Metro)

Drukke transferzomer Ajax voorspeld
Ajax staat voor een drukke transferzomer. De Amsterdammers hebben de nodige spelers die een vertrekwens hebben dan wel hadden en gaan zelf mogelijk zakendoen op de transfermarkt. Peter Bosz zal bij Marc Overmars aangeven wie hij wil hebben. (Telegraaf TV)

Klaassen verwacht zomerse mutaties bij Ajax
Met welke spelers begint Ajax in het nieuwe seizoen aan de voorronde van de Champions League? Die vraag leeft de komende tijd in Amsterdam. Aanvoerder Davy Klaassen verwacht veranderingen binnen de selectie. Ook stelt de Hilversummer gerust. (De Telegraaf)

Fischer en Middlesbrough ruimen laatste blokkade uit de weg na deal met Ajax
Viktor Fischer is hard op weg naar Middlesbrough. De Engelse promovendus heeft de Deen van Ajax medisch laten keuren en daarbij kwamen geen problemen aan het licht. Niets staat een transfer van Fischer nog in de weg