Ajax-directie en Bosz uitgefoeterd: 'Hoe lang gaat deze ongein nog duren?'

Ajax-directie en Bosz uitgefoeterd: 'Hoe lang gaat deze ongein nog duren?'

26-05-2016 13:06
62

De F-Side van Ajax, een fanatieke supportersgroepering, heeft eens te meer laten blijken dat het zich totaal niet kan vinden in de aanstelling van Peter Bosz. In een statement op de eigen website klinkt de kreet 'Nee tegen Peter B.'.

Toen de geruchten rond de mogelijke komst van Bosz naar Amsterdam twee weken geleden concreet werden, beet de F-Side al van zich af. Nu klinken er opnieuw harde woorden uit het Amsterdamse. 'Wij zeggen nee tegen Peter B., uiteraard om zijn voorliefde voor de aartsrivaal, maar ook omdat het een nietszeggende naam is, met een nietszeggende (trainers)carrière. Een trainer zonder Ajax-achtergrond en met zo een dubieus verleden heeft weinig krediet bij ons', valt er te lezen. 

'Maar eigenlijk kunnen we het de beste man niet eens kwalijk nemen. Na een mislukt avontuur in Israël en weinig succes bij andere teams probeert hij het bij de mooiste club van Nederland. Nee, het is de directie van Ajax die wederom de fanatieke achterban in de maling neemt.'

'Dezelfde directie die besloot het klassieke logo niet te herinvoeren. Dezelfde directie die eenzijdig besloot tot 2018 geen uitsupporters meer naar de Klassieker mee te nemen. Dezelfde directie die sfeeracties op voorhand afkeurt en het toelaat dat trainingen niet meer openbaar zijn. Hoe lang gaat deze ongein nog duren?', eindigt het statement.