Engelse clubs hoopvol na uitspraken uit Bayern-kamp: 'Alles duidelijk gemaakt'

Engelse clubs hoopvol na uitspraken uit Bayern-kamp: 'Alles duidelijk gemaakt'

26-05-2016 14:21
1

Ondanks het feit dat Mario Götze via zijn Facebook-pagina al aan heeft gegeven ook komend seizoen voor Bayern München te voetballen, heeft Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge geïnteresseerde clubs weer hoop gegeven door opvallende uitspraken te doen in de Duitse pers.

Tegenover het Duitse Kicker vertelt Rummenigge dat Bayern gesproken heeft met Götze. "We hebben hem alles duidelijk gemaakt. Hij weet wat de club en de toekomstige trainer over hem denken", aldus de voorzitter van de Duitsers, die in het interview aangeeft dat wanneer Götze besluit te blijven, de kans aanwezig is dat hij niet veel speelminuten zal maken. "Hij moet zelf overwegen wat hij wil doen als hij elke week minuten wil maken."

De uitspraken van Rummenigge betekenen mogelijk goed nieuws voor Liverpool. De Engelsen wilden Götze deze zomer graag inlijven, maar door de uitingen van Götze op zijn persoonlijke social media-kanalen leek er een streep door een mogelijke transfer gezet te kunnen worden.

Het afgelopen jaar was voor Götze allesbehalve een gelukkige in Beieren. De aanvaller startte dit seizoen slechts in elf Bundesliga-wedstrijden in de basis en moest het vooral met invalbeurten doen onder trainer Pep Guardiola.