Naam van Wijnaldum zingt rond bij Serie A-grootmacht: Een geweldige club

Naam van Wijnaldum zingt rond bij Serie A-grootmacht: "Een geweldige club"

26-05-2016 15:15
12

Door de degradatie uit de Premier League van Newcastle United is het aannemelijk dat Georginio Wijnaldum gaat vertrekken bij de Engelse club. Zaakwaarnemer Humphry Nijman oriënteert zich zodoende op nieuwe clubs voor de middenvelder en is van mening dat AS Roma een interessante optie zou kunnen zijn voor zijn cliënt. 

"Roma is een geweldige club", vertelt Nijman aan het Italiaanse RomaNews. Diverse Italiaanse media linken de naam van Wijnaldum namelijk aan Roma. "Maar op dit moment kan ik nog niet meer zeggen dan dat. Wijnaldum's situatie is simpel. Door de degradatie van Newcastle moet hij meer dan ooit aan zijn toekomst denken. Verder kan ik weinig zeggen en kan ik ook niet op geruchten ingaan."

"Roma is een geweldige club, één van de beste van Europa. Hoeveel Wijnaldum moet kosten kan ik niet zeggen, want de club bepaalt de prijs van een speler. Ik heb alleen zeggenschap over zijn contract", besluit Nijman. Ondanks het feit dat een transfer van Wijnaldum te verwachten valt, liet de Nederlander al wel doorschemeren een langer verblijf bij The Magpies niet uit te sluiten.