Maker van mooiste Eredivisie-goal wil weg: 'Dat punt heb ik nu bereikt'

Maker van mooiste Eredivisie-goal wil weg: 'Dat punt heb ik nu bereikt'

26-05-2016 15:05
5

Martin Hansen aast op een vertrek bij ADO Den Haag. De Deense goalie wil zijn loopbaan graag vervolgen bij een buitenlandse club, bekent hij in gesprek met voetbalsite Bold. 

"Ik voel dat we een punt hebben bereikt waar onze wegen gaan scheiden", vertelt de 25-jarige goalie. De Scandinavische sluitpost speelt sinds de zomer van 2014 bij ADO. Na twee seizoenen mikt hij op een nieuw avontuur. "Ik hoop dat ik de kans krijg om verder te gaan in mijn carrière. Ik wil vooruit kijken en werken aan mijn ontwikkeling."

Het Algemeen Dagblad meldde eerder deze week dat er vanuit de Bundesliga belangstelling is voor Hansen. Een niet bij naam genoemde Duitse club heeft naar verluidt al twee keer een bod uitgebracht op de doelman. Tot op heden heeft ADO elk bod op Hansen gedecideerd van tafel geschoven.

De oud-speler van onder meer Liverpool ligt bij de residentieclub nog vast tot de zomer van 2018. Afgelopen seizoen baarde Hansen opzien door tijdens het competitieduel met PSV met zijn hak te scoren. Die treffer werd door FOX Sports uitgeroepen tot mooiste doelpunt van het seizoen.