'Totaal geen vertrouwen in een mooie finale, het wordt schoppen geblazen'

'Totaal geen vertrouwen in een mooie finale, het wordt schoppen geblazen'

27-05-2016 12:00
10

Voetbalwedstrijden voorspellen, iedereen doet het, iedereen vindt het ook leuk. Daarom elke week op deze website: Versla VP! Zet in de comments jouw voorspellingen op deze drie duels en pak een mooie geldprijs!

Wout Stravers, hoofdredacteur van VoetbalPrimeur, neemt het op tegen bettingexpert Joey Singels van Sportweddenschap.nl. Na vorige week is de tussenstand 17-15 in het voordeel van Wout. Deze week twee interlands én de Champions League-finale. Omdat afgelopen week wederom geen enkele user alles goed had, loopt de prijzenpot op naar 275 euro.

Wout (VP): De Ieren zitten in de groep des doods van het EK, met België, Italië en Zweden. In Frankrijk gaan ze geen potten breken en tegen Oranje vrijdagavond ook niet. Met Strootman en Janssen wint Oranje, al is het nipt.
Voorspelling: 0-1 (2.40 keer je inzet)

Joey (SW): Het klinkt gek, maar ik heb vertrouwen. Het lijkt erop dat we 4-3-3 gaan spelen. Snelheid op de flanken. Laat die Ieren maar komen. Dit wordt een nieuwe stap in de opbouw richting een succesvolle WK-kwalificatie. Met dank aan Dick Advocaat?
Voorspelling: 1-2 (2.40 keer je inzet)

Wout (VP): Ik hoop dat scheidsrechter Mark Clattenburg wat scherper is dan afgelopen weekend in de FA Cup-finale, want het wordt schoppen geblazen in Milaan. Ik heb totaal geen vertrouwen in een mooie wedstrijd.  
Voorspelling: 0-0 (Real wint na strafschoppen) (3.20 keer je inzet)

Joey (SW): Opnieuw een Madrileense finale. Hoe is het mogelijk? Real Madrid won slechts één van de tien onderlinge duels die volgden na de finale in 2014. En hier spreek wellicht de kleine Real Madrid-fan in mij, maar de Koninklijke gaat ook nu de finale winnen!
Voorspelling: 2-1 (2.50 keer je inzet)

Wout (VP): Heel benieuwd hoe de Belgen het gaan doen komende maand. Ik denk namelijk dat ze schromelijk overschat worden. Op het vorige WK was alleen het duel met de Verenigde Staten écht goed. Geweldige spelers, maar geen écht team. Tegen de Zwitsers wordt het nog even sleutelen. 
Voorspelling: 1-1 (3.30 keer je inzet)

Joey (SW): Ik ben dit EK voor de Belgen. We moeten toch voor iemand kunnen juichen? Een mooie ploeg die in dit oefenduel de Zwitsers gaat verslaan. De Belgen zijn ook op clubniveau in vorm. Zelfs Eden Hazard leek fris aan het einde van het seizoen.
Voorspelling: 0-2 (2.50 keer je inzet)

Wat zijn jouw voorspellingen van deze drie duels? Laat ze achter in de comments! Voorspel jij de uitslag van alledrie de duels exact goed? Dan win je 275 euro bettingtegoed!

(bij meerdere winnaars worden de prijzen verdeeld)