Goalie wil Eredivisie verlaten: 'Weet dat ze hebben geboden en welke club het is'

Goalie wil Eredivisie verlaten: 'Weet dat ze hebben geboden en welke club het is'

26-05-2016 17:17
8

Martin Hansen heeft in gesprek met het Algemeen Dagblad bevestigd dat hij ADO Den Haag wil verlaten. De Deense goalie heeft bij de residentieclub nog een contract tot de zomer van 2018. 

"Als het aan mij ligt heb ik mijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag gespeeld. Ik ben altijd eerlijk geweest: het is voor mij tijd om te vertrekken, deze zomer", vertelt Hansen. "Dat heb ik ook tegen John Metgod (technisch manager, red.) gezegd. Sommige dingen krijg je bij ADO niet voor elkaar klaar, zoals keeper worden bij de nationale ploeg. Ik wil me verder ontwikkelen. Voor het hoogste gaan en dat kan niet bij ADO. Ik hoop dat de club mee wil werken om mijn ambities te realiseren."

In ieder geval één Bundesliga-club heeft in Den Haag een bod uitgebracht op Hansen. Metgod wilde onlangs niets zeggen over concrete interesse in Hansen. "Misschien denkt hij dat de aanbiedingen niet goed genoeg waren en dus niet concreet, maar dat is iets anders", countert de doelman. "Ik weet dat ze hebben geboden en ook welke club het is, maar het is niet aan mij om die te noemen. Ik hoop in ieder geval op een doorbraak."