PSV kondigt weer contractnieuws van bovenste plank plus wijziging aan

PSV kondigt weer contractnieuws van bovenste plank plus wijziging aan

27-05-2016 09:04
29

PSV heeft ook Toon Gerbrands voor een langere periode weten te binden. Het tot 2018 lopende contract werd verlengd tot medio 2022, zo meldt de club. Daarnaast vindt er een wijziging op directieniveau plaats.

De Eindhovenaren kiezen per heden voor een directie met drie personen. De 58-jarige Gerbrands vormt vanaf nu samen met Marcel Brands en Peter Fossen de directie. Peter Rovers kan zich zodoende op zijn commerciële taken focussen. Jan Albers, voorzitter van de raad van commissarissen, laat zich uit over Gerbrands: "Deze actie past binnen de visie van de RvC om het fundament van PSV voor de komende jaren te verstevigen."

Wedden

Meer odds

"De contractverlengingen van hoofdcoach Phillip Cocu (2019) en technisch manager Marcel Brands (2020) zijn ook onderdeel van die gedachtegang. (…) Het feit dat we reeds een week vóór de laatste speelronde van de Eredivisie een akkoord bereikten met Toon, bewijst dat we als rvc verder kijken dan de actuele stand op de ranglijst."

"Het gaat ons om de manier van leidinggeven. Wij denken dat PSV onder bewind van Toon Gerbrands op de juiste manier het hoogste nastreeft." Gerbrands is zelf ook blij. Hij maakte in 2014 de overstap naar Eindhoven. "Op cruciale posities binnen de organisatie zijn de contracten verlengd. We gaan De Herdgang bij zowel de jeugd als de profs een impuls geven, PSV blijft in beweging."