'Koeman dreigt sterspeler te verliezen na Götze-mededeling'

'Koeman dreigt sterspeler te verliezen na Götze-mededeling'

27-05-2016 09:44
2

Liverpool heeft een oogje op Sadio Mané. De aanvaller van het Southampton van Ronald Koeman is in beeld gekomen na een mededeling van Mario Götze, die bij Bayern München wil strijden voor zijn kans. Hij neemt wellicht zelfs genoegen met een bijrol.

The Daily Mail, dat wel vaker dergelijke geruchten verspreidt, kopt dat Mané nu de belangrijkste kandidaat is voor Liverpool. Jürgen Klopp hoopte aanvankelijk op een hereniging met Götze, maar de spelmaker van Bayern lijkt te blijven waar hij zit. Niet alleen heeft Klopp een oogje op Mané, ook Ante Coric is in beeld. De speler van Dinamo Zagreb staat verder in de belangstelling van Tottenham Hotspur.

Wedden

Meer odds

Als Liverpool besluit om voor Mané te gaan, dan moet er aardig wat geld op tafel worden gelegd. In de voorbije maanden werd meermaals gesproken over een bedrag dat hoger ligt dan 35 miljoen euro. De 24-jarige Senegalees geldt als de drijfveer bij uitstek van Koeman en Southampton. Hij scoorde afgelopen seizoen vijftien keer en werd vorig jaar begeerd door onder meer Manchester United.