Dit was de ochtend: komst Mourinho officieel, Stam gespot bij Engelse club

Dit was de ochtend: komst Mourinho officieel, Stam gespot bij Engelse club

27-05-2016 12:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Manchester United maakt komst Mourinho officieel
Jose Mourinho is officieel de nieuwe manager van Manchester United. De Portugees neemt het stokje over van Louis van Gaal, die maandag werd ontslagen op Old Trafford. Mourinho heeft mooie woorden over voor de club.

Everton maakt geen enkele kans op Koeman
Everton heeft heel veel geld over voor Ronald Koeman. De Engelse club wil de manager van Southampton dolgraag inlijven en wil hem daarvoor de best betaalde manager ooit van de club maken. Koeman heeft echter andere plannen. (Liverpool Echo)

Stam gespot bij Championship-club
Jaap Stam is in beeld bij het Engelse Reading om daar hoofdtrainer te worden. De voormalige topverdediger en zijn zaakwaarnemer zijn gespot in Londen. Stam zou al een gesprek hebben gevoerd met de club die uitkomt in de Championship. (De Telegraaf)

Overmars in beeld bij Everton
Everton gaat in de zomer een poging wagen om Marc Overmars los te weken bij Ajax. De directeur voetbalzaken van de Amsterdamse club zou in Liverpool het technische beleid uit moeten gaan stippelen in de komende jaren. Naast Overmars staan er ook twee Nederlandse trainers in de belangstelling van Everton. (The Daily Mirror)

PSV kondigt contractnieuws aan
PSV heeft Toon Gerbrands voor een langere periode weten te binden. Het tot 2018 lopende contract van de algemeen directeur is verlengd tot medio 2022. Daarnaast vindt er een wijziging op directieniveau plaats.