Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij NEC

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij NEC

30-05-2016 10:30
2

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan NEC. Onderstaand de transfervrije spelers van de nummer tien van de Eredivisie.

Christian Santos
NEC nam Christian Santos twee jaar geleden over van het Belgische Waasland-Beveren. Afgelopen seizoen was de spits goed voor zestien doelpunten in 29 wedstrijden voor NEC. Over interesse hoeft Santos niet te klagen, onder andere Real Betis toonde al interesse in de 28-jarige aanvaller.

Brad Jones
Brad Jones zat in de winter nog zonder club en daardoor kon NEC de Australische doelman gratis oppikken. Sindsdien is de ervaren keeper niet meer weg te denken onder de lat van de Nijmegenaren. Ook Jones heeft over interesse niet te klagen. Ajax, FC Utrecht en Vitesse zouden belangstelling hebben.

Marcel Appiah
Twee jaar geleden kwam Marcel Appiah transfervrij over van Arminia Bielefeld en tekende een contract voor twee jaar bij NEC. De rechtsback kwam dit seizoen tot 24 wedstrijden in de hoofdmacht van de Nijmegenaren. Sparta zou één van de clubs zijn die Appiah deze zomer in willen lijven.

Cihat Celik
Cihat Celik komt uit de jeugd van NEC. De jeugdinternational moest het dit seizoen doen met slechts zes invalbeurten in het eerste van de Nijmegenaren. Waar de toekomst van Celik ligt is vooralsnog onbekend.