Eriksen steunt vertrekkende Ajacied: 'Ik heb hem een paar keer gesproken'

Eriksen steunt vertrekkende Ajacied: 'Ik heb hem een paar keer gesproken'

27-05-2016 17:22
13

Viktor Fischer ziet zijn aanstaande transfer naar Middlesbrough als een nieuwe start. In de Engelse Premier League wil de Deense vleugelaanvaller excelleren. Ook Christian Eriksen doet een goed woordje voor hem.

Bij Ajax excelleerde Fischer niet meer. Zelf vindt de Deen dat hij gegroeid is. "Ik ben een veel betere speler geworden", zegt de Scandinaviër tegen Ekstra Bladet. "Ik ben lang geblesseerd geweest en dat vergeten mensen snel, maar dat is ook inherent aan deze wereld: kijken naar het resultaat en niet naar het proces."

Wedden

Meer odds

Middlesbrough is voor Fischer een nieuw begin. "Het is een kans om opnieuw te floreren. Ik hoop deze kans te grijpen. Ik ga er 110 procent voor", vervolgt hij. "Hopelijk kan ik in Engeland de speler zijn die ik kan zijn, en dat is een goede speler."

In de Premier League treft Fischer een oude bekende. Met de promovendus speelt Fischer tegen het Tottenham Hotspur van Christian Eriksen, die de overstap van zijn landgenoot een goede keuze vindt. "Dit is positief. Ik heb een paar keer met hem gesproken over wat hij wil. Ik denk net als hij dat dit goed is", aldus Eriksen.