'Twee á drie clubs' concreet voor Heraclied: 'Subtop zou een mooie stap zijn'

'Twee á drie clubs' concreet voor Heraclied: 'Subtop zou een mooie stap zijn'

27-05-2016 20:07
4

AZ en FC Groningen zijn zeker niet de enige clubs die geïnteresseerd zijn in de diensten van Wout Weghorst. De 23-jarge spits van Heracles Almelo staat ook in de belangstelling van meerdere ploegen uit Engeland, vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal Magazine. 

"Inmiddels is er al naar buiten gekomen dat er interesse voor mij is, ook vanuit de subtop in Nederland. De keuze is luxer geworden. Die subtop zou voor mij ook een mooie volgende stap zijn", vertelt de oud-speler van onder meer FC Emmen. "Als ik dan na twee jaar bijvoorbeeld de stap naar Engeland wil maken, kan dat misschien wel rechtstreeks naar de Premier League. Dat zie je nu aan Vincent Janssen."

"Ik denk wel dat er deze zomer iets gaat gebeuren", vervolgt Weghorst. "Dat zegt mijn gevoel. (...) Als ik naar het buitenland ga, ga ik naar Engeland. Dat weet ik nu al. Daar kan ik ook naartoe. Twee of drie clubs zijn serieus. Ik wil mijn Premier League-droom verwezenlijken. Nu is de afweging: doe ik dat via het Championship of via de subtop in Nederland?"