Brabanders smeden plannen: 'Een speler huren van Feyenoord én van Juventus'

Brabanders smeden plannen: 'Een speler huren van Feyenoord én van Juventus'

27-05-2016 20:18

FC Den Bosch gaat er alles aan doen om komend seizoen niet wéér een dramatische jaargang te beleven. 2015/16 verliep onthutsend voor de Jupiler League-club. Den Bosch eindigde op de zeventiende plaats. 

Trainer/technisch directeur Wiljan Vloet en algemeen directeur Edward van Wondereren hebben de touwtjes in handen in stadion De Vliert. "We hebben een aantal doelstellingen geformuleerd. We willen voetbal spelen wat er toe doet, het publiek vermaken, de nacompetitie behalen en jaarlijks minimaal één speler verkopen", onthulde laatstgenoemde donderdagavond de plannen voor komend seizoen, opgetekend door FCDBFans.nl 

Wedden

Meer odds

"We zijn er momenteel zeer dichtbij om een speler te verkopen, dus dat lukt wellicht dit seizoen al. Daarnaast willen we een speler van Feyenoord en een speler van Juventus huren. Wij zouden graag zien dat Vykintas Slivka nog een jaar blijft, daarover zijn we momenteel in gesprek met hem en Juventus. Bij aanvang van de voorbereiding willen we toch eigenlijk wel 95% van de voorbereiding rond hebben."