Contractnieuws uit PSV-kamp geeft 'rust en duidelijkheid': 'Drie letters: nee'

Contractnieuws uit PSV-kamp geeft 'rust en duidelijkheid': 'Drie letters: nee'

27-05-2016 20:44
9

PSV maakte vrijdag bekend dat het contract met Toon Gerbrands verlengd is tot medio 2022. De algemeen directeur van de Eredivisie-kampioen is positief over de nabije toekomst van zijn werkgever. 

"Ik heb het heel erg naar mijn zin. Ik ben twee jaar geleden hier begonnen en dan is het heel belangrijk dat de manier van denken goed is, dat je in een prestatiecultuur terecht komt", steekt Gerbrands van wal in gesprek met PSV TV. 

"Vervolgens kijk je ook hoe het commercieel gaat, of de vlaggen goed staan. Dat was zo. Omdat de contracten van Marcel Brands en Phillip Cocu ook waren verlengd, is mij gevraagd of ik langer bij PSV wilde blijven. Daar zijn we toen uitgekomen."

"Ook omdat ik het dus heel erg naar mijn zin heb en omdat ik heel veel potentie hier zie. Als je kijkt naar voetbalclubs die succesvol zijn geweest, dan is een bepaalde rust en duidelijkheid belangrijk. Als je zoals nu een stuk commitment afgeeft, weet je ook dat het antwoord heel simpel is als andere clubs of bonden gaan bellen. Een woord met drie letters: nee", besluit Gerbrands.