Vette grijns bij Oranje-aanvaller na onthutsende interland: Ik ben supertrots

Vette grijns bij Oranje-aanvaller na onthutsende interland: "Ik ben supertrots"

27-05-2016 23:03
6

Oranje speelde vrijdagavond een dramatisch slechte wedstrijd in Dublin, maar voor Steven Berghuis was het tóch een mooie avond. De buitenspeler van Watford maakte namelijk zijn debuut voor het Nederlands elftal. 

"Ik ben superblij natuurlijk. Ik kwam erin en we speelden daarna veel op de helft van de tegenstander", aldus Berghuis voor de camera van FOX Sports. "Toen viel die 1-1 nog, van Luuk de Jong, en we werden wel wat gevaarlijker met hem en Bas Dost. En voor mezelf, na zo'n seizoen tóch deze kans krijgen... Voor mij is dat top. Ik ben supertrots."

De oud-speler van AZ en FC Twente kan dit seizoen amper aan de bak bij Watford. In de Premier League speelde de dribbelaar ongeveer 200 minuten mee. "Ik zat in de eerste helft langs de kant en was wel hongerig om in te vallen. We hadden afgesproken dat als we, wanneer we achterstond, met Luuk en Bas meer opportunistisch gingen spelen. Ik moest de actie gaan maken. Dreiging, lef hebben. Ik ben wel tevreden, ja, al had ik nog wat gevaarlijker willen zijn."