PSV kan 'simpel' onder kersvers contract uit: 'Dan is er een heldere regeling'

PSV kan 'simpel' onder kersvers contract uit: 'Dan is er een heldere regeling'

28-05-2016 10:07
3

PSV en Toon Gerbrands maakten deze week bekend dat het contract van de algemeen directeur is verlengd tot de zomer van 2022. In gesprek met het Eindhovens Dagblad vertelt Gerbrands dat zijn nieuwe verbintenis niet betekent dat PSV dus ook nog zes jaar aan hem vastzit. 

"In elk goed managementcontract is geregeld hoe je simpel van elkaar af kunt komen. Dat is ook hier het geval. Als de raad van commissarissen op een gegeven moment zou vinden dat het niet meer werkt tussen mij en PSV, is de zaak duidelijk en is er een heldere regeling", aldus Gerbrands, die twee jaar geleden de AZ-burelen inruilde voor die in Eindhoven. 

In gesprek met PSV TV gaf Gerbrands vrijdag al aan dat hij het erg naar zin heeft bij de kersvers landskampioen. "Ik ben twee jaar geleden hier begonnen en dan is het heel belangrijk dat de manier van denken goed is, dat je in een prestatiecultuur terecht komt. (..) Omdat de contracten van Marcel Brands en Phillip Cocu ook waren verlengd, is mij gevraagd of ik langer bij PSV wilde blijven. Daar zijn we toen uitgekomen."