Ronaldo sneert naar Simeone: Ik kijk graag naar mooi voetbal

Ronaldo sneert naar Simeone: "Ik kijk graag naar mooi voetbal"

28-05-2016 13:36
2

Ronaldo en Diego Simeone speelden eind jaren negentig samen bij Internazionale. Zaterdagavond neemt Simeone het met Atlético Madrid in de Champions League-finale op tegen Real Madrid, de voormalige werkgever van de Braziliaan. Op support van Ronaldo hoeft de Argentijn dan ook niet te rekenen.

Ronaldo stelt dat hij Simeone een goede coach vindt en hem het succes gunt. Toch schaart o Fenomeno zich niet onder de fans van de flamboyante Argentijn. "Ik kijk graag naar mooi voetbal. Simeone heeft een Argentijns temperament en draagt dat over op zijn spelers. Daar houd ik niet zo van, maar ik vind hem wel een goede trainer. Zijn teams spelen goed, zitten er dicht op en zijn erg compact", somt de oud-spits op in La Gazzetta dello Sport.

"Ze hebben hun eigen speelstijl en vormen een lastige tegenstander", aldus Ronaldo. Hij weet dat Simeone het in het verleden erg naar zijn zin had bij Inter en dat hij al een paar keer heeft gezegd dat hij zichzelf ooit in Milaan ziet werken. Ronaldo vermoedt ook dat die dag er komt. "Vroeg of laat zal het gebeuren. Ik heb dat al vaker gedacht, want zijn band met de club is heel goed."