NEC ontvouwt transferplannen en reageert op 'Van den Berg': 'Niet te plaatsen'

NEC ontvouwt transferplannen en reageert op 'Van den Berg': 'Niet te plaatsen'

28-05-2016 19:19
2

NEC weet precies waar het versterking nodig heeft voor komend seizoen. De Nijmegenaren willen de verdediging en flanken versterken, zo stelt de nieuwe technisch manager Danny Hoekman. De grote vraag is of Joey van den Berg op de lijst staat.

"Hij is natuurlijk transfervrij en Joey is een uitstekende, ervaren voetballer", vertelt Hoekman aan Voetbal International. Op zaterdag kwam het bericht naar buiten dat NEC geïnteresseerd is in de gratis middenvelder, die uit zijn contract loopt bij sc Heerenveen. "Maar wij hebben nog geen contact gehad met Van den Berg, dus dat is speculatie. Die speculaties kan ik ook niet direct plaatsen, want ons middenveld staat goed."

Hij is wel gecharmeerd van Van den Berg. "Als voetballiefhebber kan ik me voorstellen dat meerdere Eredivisie-clubs interesse hebben." Door het vertrek van Navarone Foor en Rens van Eijden en huurlingen Lucas Woudenberg en Todd Kane is NEC wel op zoek naar spelers voor andere posities. "Het is ook afhankelijk van wat er blijft. Op dit moment kijken we met name naar de vleugelposities en de defensie."