'Treurend Atlético richt vizier op komend seizoen: Ajax-uitblinker in beeld'

'Treurend Atlético richt vizier op komend seizoen: Ajax-uitblinker in beeld'

29-05-2016 07:30
15

Arek Milik is één van de spelers die in beeld is om de aanvalslinie van verliezend Champions League-finalist Atlético Madrid te versterken. La Gazzetta dello Sport meldt dat zondag. Ook diverse grootmachten uit Italië hebben de Poolse spits van Ajax op de korrel. 

Omdat het nog niet zeker is dat Fernando Torres ook na zomer de zomer actief is bij Atlético, heeft de Madrileense grootmacht een lijstje opgesteld met diverse kandidaten om de voorhoede te versterken. Diego Costa was lange tijd in beeld om terug te keren naar de nummer drie van de Spaanse competitie, maar Chelsea heeft inmiddels kenbaar gemaakt dat een transfer van de spits deze zomer sowieso niet aan de orde is.

Nu is Atlético - dat zaterdagavond in de Champions League-finale ten onder ging tegen stadgenoot Real Madrid - het vizier dus gericht op Milik (22), weet sportkrant La Gazzetta. De international was afgelopen seizoen goed voor 22 doelpunten in de Eredivisie. Milik heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2019. Ook SS Lazio, Internazionale en Leicester City zijn in de voorbije weken gelinkt aan de goalgetter.