Update: Feyenoord en Van Geel plannen gesprek met geslaagde aanwinst

Update: Feyenoord en Van Geel plannen gesprek met geslaagde aanwinst

29-05-2016 20:24
11

Feyenoord en Eljero Elia gaan binnenkort om de tafel zitten om te praten over contractverlenging. De 29-jarige vleugelaanvaller, die sinds afgelopen zomer actief is in Rotterdam-Zuid, vertelt dat in gesprek met Feyenoord Magazine. 

"Binnenkort heb ik een gesprek met technisch directeur Martin van Geel. Ik heb een contract dat nog een jaar doorloopt, maar iedereen weet dat de toekomst in de voetballerij nooit zeker is", legt Elia uit. 

Wedden

Meer odds

"Het zou mooi zijn als dit team zoveel mogelijk bij elkaar blijft. We kunnen nog veel beter, dat weet ik zeker. Iedereen is een jaar verder en de ervaring van dit jaar pakken ze ons niet meer af."

De voormalig speler van FC Twente en ADO Den Haag ziet voldoende perspectief in De Kuip. "Het was een seizoen met ups-and-downs, maar daar leer je van als voetballer. Volgend jaar spelen we Europa League, ook dat is voor veel jongens interessant. Ik wacht rustig af wat er de komende maanden gebeurt."

Update 20.24: Martin van Geel zit dinsdag tegenover de belangenbehartigers van Eljero Elia, weet het Algemeen Dagblad. De technisch directeur hoopt het tot medio 2017 lopende contract van de Feyenoord-aanvaller met minimaal een jaar te verlengen. Binnen de Rotterdamse club heerst veel tevredenheid over de manier waarop Elia (29) zich in zijn eerste seizoen heeft gemanifesteerd.