Voormalig Feyenoord-stagiair laat Ajax zitten en kiest voor Zweedse topclub

Voormalig Feyenoord-stagiair laat Ajax zitten en kiest voor Zweedse topclub

29-05-2016 15:40
1

André Alsanati heeft besloten zijn loopbaan voort te zetten bij Hammarby IF. De Zweedse topclub troeft daarmee onder meer Ajax en sc  Heerenveen af, zo vertelt de zestienjarige speler op de website van zijn huidige club Eskilstuna City. 

Naast Ajax en Heerenveen was ook Manchester City in de markt voor de veelbelovende tiener. Alsanati heeft er echter voor gekozen om voorlopig actief te blijven op de Zweedse velden. 

In februari 2015 was Alsanati een week op proef bij Feyenoord. De vleugelaanvaller maakte de nodige indruk op de technische staf van de Rotterdamse club, maar tot een langer verblijf kwam het uiteindelijk niet. Alsanati koos er voor om voorlopig bij zijn club te blijven. Nu was de tijd dus wél rijp om voor een nieuwe uitdaging te gaan. 

Op 22 juni speelt Alsanati zijn laatste wedstrijd voor Eskilstuna City, valt er te lezen. Daarna sluit de dribbelaar aan bij Hammarby. Een flinke promotie voor het talent. Zijn huidige club is actief op het derde niveau, terwijl Hammarby uitkomt in de hoogste divisie van Zweden.  

https://gyazo.com/4563b01b5aced976b93a6530b8086276