Robben ontvangt 'toekomstsignaal' van Bayern: 'Sluit het niet uit'

Robben ontvangt 'toekomstsignaal' van Bayern: 'Sluit het niet uit'

30-05-2016 08:16
14

Het verblijf van Arjen Robben (32) bij Bayern München wordt mogelijk verlengd. Zijn verbintenis loopt volgend seizoen evenals die van teamgenoot Franck Ribery (33) af, maar de kampioen van Duitsland gaat wellicht met de twee om tafel.

Gezien de leeftijd van de beide routiniers is dat enigszins opvallend. "Ik sluit niet uit, dat we met beiden verlengen. Robben en Ribery zijn belangrijk, zowel op als buiten het veld", zegt Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge tegen Kicker. "Ze moeten wel een beetje geduld hebben."

Robben kwam in 2009 over van Real Madrid. Daarvoor speelde de Oranje-international voor Chelsea, PSV en FC Groningen. Collega Ribéry streek in 2007 al neer bij Bayern, dat hem overnam van Olympique Marseille. De Fransman kwam ook uit voor Galatasaray, FC Metz, Stade Brest, Olympique Ales en Boulogne.

Door blessures moesten Robben en Ribery dit seizoen een groot deel van de wedstrijden laten schieten. Wel werd Der Rekordmeister kampioen van Duitsland en legde het beslag op de beker.