De Graafschap roept leegloop halt toe en verrast met binden van sterspeler

De Graafschap roept leegloop halt toe en verrast met binden van sterspeler

30-05-2016 12:31
5

Andrew Driver heeft zijn contract bij De Graafschap met twee seizoenen verlengd. Dit ondanks het feit dat de Superboeren gedegradeerd zijn naar de Jupiler League. De Brit was afgelopen seizoen een belangrijke schakel voor de Doetinchemmers.

De linkspoot speelde in 27 wedstrijden mee en scoorde viermaal. De Graafschap reageert verheugd op het nieuws, mede doordat Ted van de Pavert en Robin Pröpper al voor PEC Zwolle en Heracles Almelo kozen. Ook diverse andere Superboeren vertrekken. Alleen FC Twente is nog een reddingsboei voor De Graafschap. "We zijn erg blij dat Andrew bij De Graafschap blijft. Hij is een speler met ervaring en heeft laten zien een absolute meerwaarde te zijn", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite.

"Er was veel interesse voor hem, maar vanaf het begin liet hij merken dat hij het bij ons erg naar zijn zin heeft. Zeker nu het nog niet duidelijk is of we definitief in de Eredivisie blijven, laat deze keuze van Andrew zien dat hij veel vertrouwen in de club heeft", zegt Hofstede. Driver zelf is ook lovend. "Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen hier. Ik heb het plezier in voetbal weer teruggekregen. De beleving die ik op De Vijverberg heb aangetroffen en de steun van de supporters hebben me mede doen besluiten om bij De Graafschap te blijven. Ongeacht de divisie, gaan we er mooie seizoenen van maken."