Kampioen Sparta blijft bijzonder actief en bindt twee jeugdinternationals

Kampioen Sparta blijft bijzonder actief en bindt twee jeugdinternationals

30-05-2016 16:35

Sparta Rotterdam heeft de contracten van jeugdinternationals Rick Ketting en Finn Stokkers verlengd. Zij lagen al vast tot medio 2017, maar zijn door de nieuwe verbintenissen tot medio 2018 bij de club. Sparta heeft een optie voor een extra seizoen.

Ketting en Stokkers spelen allebei voor Oranje onder 20. Eerstgenoemde zit al vanaf de E'tjes bij Sparta. "Afgelopen seizoen was er één om nooit te vergeten. Het kampioenschap, inclusief het bijbehorende feest en mijn treffer in de blessuretijd uit bij FC Den Bosch waren daarin voor mij de absolute hoogtepunten. Komend seizoen hoop ik in de Eredivisie aan deze lijst nog meer mooie momenten toe te voegen", zegt Ketting op de clubsite.

Stokkers is al vanaf de C-junioren een bekend gezicht op Spangen. "Ook voor in de toekomst verwacht ik dat Sparta voor mij een prima podium is om mij verder te ontwikkelen", geeft hij aan. Alex Pastoor, trainer van de twee bij Sparta, is in zijn nopjes. "Zowel Rick als Finn hebben, ondanks dat zij niet alle wedstrijden hebben gespeeld, zichzelf goed ontwikkeld afgelopen seizoen." Pastoor zegt dat Sparta het duo wil 'uitdagen om zich nog verder te ontwikkelen'.

Lees ook: Sparta legt Vriends vast