'Simeone krijgt garantie voor vuurwerk op transfermarkt en maakt keuze'

'Simeone krijgt garantie voor vuurwerk op transfermarkt en maakt keuze'

30-05-2016 17:18
21

De selectie van Atlético Madrid heeft er vertrouwen in dat succescoach Diego Simeone behouden blijft voor de club. De Argentijn, sinds 2011 de hoofdtrainer in Vicente Calderon, liet na de verloren Champions League-finale tegen stadgenoot en rivaal Real Madrid weten na te denken over zijn toekomst.

Zijn spelers hebben er echter alle vertrouwen in dat Simeone blijft. "Daar twijfel ik geen moment aan", laat routinier Tiago Mendes desgevraagd weten aan Marca. Steraanvaller Antoine Griezmann, door een gemiste penalty in reguliere speeltijd de man die baalt van de Champions League-avond, hoopt vooral dat zijn trainer blijft. "Hij heeft ons zoveel gegeven, ik hoop dat hij gewoon aanblijft."

Het is nog afwachten wat El Cholo uiteindelijk gaat doen. Volgens de Spaanse media eist de bevlogen coach een absolute topspits. Daaraan kan de clubleiding, die Simeone graag de garantie wil geven, voldoen door het aantrekken van Edinson Cavani. De Uruguayaan, momenteel spelend voor Paris Saint-Germain, moet de Madrilenen aan hoofdprijzen gaan helpen.