PSV-vertrek niet uitgesloten door 'fan': 'Dan ligt een verhuur op de loer'

PSV-vertrek niet uitgesloten door 'fan': 'Dan ligt een verhuur op de loer'

30-05-2016 17:44
1

Rai Vloet keert na de zomerstop terug bij PSV. De aanvallende middenvelder annex aanvaller werd verhuurd aan SC Cambuur, maar staat voor een terugkeer in Eindhoven. Hij heeft goede moed, maar baalt nog van twee dingen.

Allereerst kon hij het kampioenschap niet vieren met PSV. "Buiten dat ik PSV-speler ben, ben ik ook supporter van de club. Daarom was ik dus heel blij. Maar daarnaast heb je gemengde gevoelens, omdat ik ben gedegradeerd met Cambuur. Dat ligt nog steeds niet helemaal lekker. Dan kan ik hier wel mee gaan vieren met PSV. Maar dat voelde niet heel goed. Daarom heb ik thuis alles bekeken voor de televisie, wat ook heel moeilijk voor me was", zegt hij tegenover 90/24.

Wedden

Meer odds

Nu kan hij zich volledig op PSV focussen. "Ik ga in de voorbereiding bij PSV starten en daar alles geven. Het liefst ben ik bij PSV volgend jaar. Ik focus me daar ook op. In de voorbereiding voer ik gesprekken met de technische staf. Dan blijkt of ik wel of niet veel speelminuten krijg. Anders ligt eventueel een verhuur op de loer. Maar ik focus me nu op PSV."