Manchester United-icoon lijkt contractnieuws te verklappen: 'Ik ben dolblij'

Manchester United-icoon lijkt contractnieuws te verklappen: 'Ik ben dolblij'

31-05-2016 08:45
1

Michael Carrick speelt ook volgend seizoen bij Manchester United. De 34-jarige middenvelder heeft zijn aflopende verbintenis met één seizoen verlengd, zo liet clubicoon Paddy Crerand zich ontvallen in gesprek met het officiële clubkanaal.

Crerand heeft zijn eigen programma bij MUTV, The Paddy Crerand Show. "Jij weet ook dat er iets is gebeurd waar nog niemand het over heeft gehad", zei de voormalig middenvelder in gesprek met presentator Mark Sullivan. "Ik ben dolblij dat hij een nieuw contract heeft getekend: Michael Carrick. Hij heeft met een jaar verlengd, toch?" Sullivan probeert vervolgens te redden wat er te redden valt. "Wel, we hebben nog geen officiële bevestiging gehad, dus…"

Na het ontslag van Louis van Gaal speelt Carrick volgend seizoen onder trainer José Mourinho op Old Trafford. De Engelsman kijkt uit naar de samenwerking met de flamboyante Portugees. "Zijn track record spreekt voor zich", aldus Carrick. "Ik denk dat hij goed bij de club past. Ik weet dat er veel wordt gezegd over de speelstijl, maar uiteindelijk draait het allemaal om winnen, om de beste zijn."