Newcastle ziet hardwerkende trainer vakantie opgeven: 'Dat is heel belangrijk'

Newcastle ziet hardwerkende trainer vakantie opgeven: 'Dat is heel belangrijk'

31-05-2016 21:22
6

Om Newcastle United direct weer naar de Premier League te brengen, neemt manager Rafael Benítez geen zomervakantie op. De Spanjaard vindt dat er teveel werk ligt in Newcastle, om er zomaar een paar weken tussenuit te gaan.

In gesprek met The Chronicle laat de oefenmeester weten het geen groot probleem te vinden om het zonder vakantie te doen. "Mijn familie is bij me en dat is de laatste jaren weleens anders geweest. Nu mijn familie om me heen is, voelt dat als een vakantie", legt de trainer uit aan het Engelse medium. Benitez weet dat er veel werk te doen is in Newcastle.

"We hebben niet veel tijd en willen het team goed voorbereiden op het komende jaar. We spelen erg veel wedstrijden het komende jaar en daarom is de voorbereiding erg belangrijk, geeft Benítez aan, die met zijn ploeg oefenwedstrijden gaat spelen in Ierland.

"We zullen tussen de vijf en zeven oefenwedstrijden spelen. We zullen keihard gaan werken om weer snel terug in de Premier League te komen. Dus daar zal het niet aan liggen", besluit Benítez.