Bruma sprak al met geïnteresseerde club: Hoe ze mij in hun elftal zien

Bruma sprak al met geïnteresseerde club: "Hoe ze mij in hun elftal zien"

01-06-2016 07:20
8

Jeffrey Bruma heeft al met een delegatie van Internazionale om de tafel gezeten om een transfer te bespreken. Dat zegt de verdediger van PSV en Oranje woensdag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Het gesprek met Inter ging over hoe ze mij zien komend seizoen in hun elftal. Hoe hun trainer Roberto Mancini me ziet. Omgekeerd heb ik mijn vragen gesteld. Je hoort elkaar een beetje uit", aldus Bruma, die ook contact heeft gehad met VfL Wolfsburg.

Wedden

Meer odds

De verdediger wil geen overhaaste beslissing maken over zijn toekomst en neemt uitgebreid de tijd om alles goed uit te zoeken. "De Engelse competitie is heel mooi, daar ben ik natuurlijk al eerder geweest. Maar door mijn HSV-periode heb ik ook een goed beeld van de Bundesliga. Alle top-4 competities vind ik op voorhand mooi. Ik zou Stefan de Vrij nog willen vragen hoe hij Italië beleeft. Jammer dat hij er nog niet is bij Oranje."

Overigens is een vertrek bij PSV geen zekerheid. "En zolang ik twijfel maak ik ook geen keuze, daar is deze fase van mijn carrière te belangrijk voor. Er is gewoon veel af te wegen. Blijven bij PSV kan altijd. En is zeker geen straf. Dan zou ik blijven voor de Champions League. Puur om me op dat podium door te ontwikkelen, want de Eredivisie heb ik nu twee keer gewonnen. Als ik ga, zullen ze het bij de club begrijpen. Maar echt, het ligt volledig open."