'Blind wisselt op vier posities: Memphis raakt plekje kwijt aan PSV'er'

'Blind wisselt op vier posities: Memphis raakt plekje kwijt aan PSV'er'

01-06-2016 08:00
86

Het Nederlands elftal speelt woensdag tegen Polen de tweede oefenwedstrijd van deze interlandperiode. Bondscoach Danny Blind voert volgens het Algemeen Dagblad vier wijzigingen door ten opzichte van het duel met Ierland (1-1) van afgelopen vrijdag.

Het doel blijft volgens de vermoedelijke opstelling van de krant verdedigt worden door Jasper Cillessen. In de verdediging zouden twee wijzigingen plaatsvinden: Kenny Tete neemt de plek in van Joël Veltman en Patrick van Aanholt vervangt Jetro Willems. Virgil van Dijk en Jeffrey Bruma vormen opnieuw het verdedigingsduo.

Op het middenveld zou Marco van Ginkel in de basis starten in plaats van Kevin Strootman. Riechedly Bazoer en Georginio Wijnaldum krijgen opnieuw een kans. Voor Luciano Narsingh is een plekje weggelegd in de aanval ten koste van Memphis Depay. Vincent Janssen en Quincy Promes zijn net als tegen Ierland de andere aanvallers.

Vermoedelijke Oranje-opstelling volgens het AD: Cillessen, Tete, Bruma, Van Dijk, Van Aanholt, Bazoer, Van Ginkel, Wijnaldum, Narsingh, Janssen, Promes.