'Serieuze poging voor De Boer vanuit de Premier League'

'Serieuze poging voor De Boer vanuit de Premier League'

08-06-2016 07:12
12

Southampton wil de Nederlandse lijn voortzetten nu Ronald Koeman naar Everton zal vertrekken. Volgens De Telegraaf onderneemt de Premier League-club een serieuze poging om Frank de Boer als opvolger van Koeman aan te stellen.

Koeman staat op het punt om samen met zijn broer Erwin een contract bij Everton te tekenen. Twee jaar stond hij voor de groep bij Southampton en de club is in die periode volgens de ochtendkrant 'erg gecharmeerd geraakt van het Nederlandse trainingsmodel'. De Boer is sinds zijn vertrek bij Ajax een vrij man en is daarmee een interessante optie voor Southampton.

Wedden

Meer odds

De club onderneemt dus een serieuze poging voor De Boer, maar heeft ook andere managers in gedachten. Eddie Howe, de trainer van Bournemouth is eveneens bij Southampton in beeld. Bij de Premier League-club staat komende zomer wel een spelersleegloop te wachten. Graziano Pellè staat in de belangstelling van de nieuwe club van Koeman Everton, terwijl ook Jordy Clasie, Shane Long, Victor Wanyama, Sadio Mané en José Fonte dreigen te vertrekken.