De Visser vol onbegrip: 'Waarom belt Ajax niet eens aan bij die Spanjaard?'

De Visser vol onbegrip: 'Waarom belt Ajax niet eens aan bij die Spanjaard?'

08-06-2016 16:32
32

Piet de Visser is niet bepaald onder de indruk van de huidige generatie Oranje-talenten. De meesterscout van Chelsea denkt dat veel spelers uit de Nederlandse competitie simpelweg tekort komen voor de Europese top. 

"Ik kijk naar alle wedstrijden hè. Hier, Riechedly Bazoer, Ajax-NEC, zes minnetjes. Allemaal balletjes terug. Bah. Het gat met de rest van Europa is gewoon te groot. Er doen twee spelers uit de Eredivisie mee op het EK. Ze zijn in slaap gesukkeld", aldus De Visser in gesprek met Voetbal International. 

Wedden

Meer odds

"Als de trainers dat niet begrijpen, moeten de spelers zelf maar opstaan. Voor zichzelf gaan vrezen. Investeren. Maar ja, jongens als Robin van Persie en Stefan de Vrij werden op het matje geroepen, omdat ze voor zichzelf trainden. Dat geloof je toch niet?"

"Ik snap gewoon niet dat we niet wat vaker over de grens kijken. Waarom Ajax niet eens aanbelt bij die Spanjaard van Everton (Roberto Martinez, red.)? Die heeft het toch twee keer goed gedaan bij Swansea", besluit de tachtiger.