Transfervrij vertrek bij Go Ahead: 'Hij wilde me graag bij selectie hebben'

Transfervrij vertrek bij Go Ahead: 'Hij wilde me graag bij selectie hebben'

10-06-2016 19:14

Jeffrey Rijsdijk vervolgt zijn carrière bij Almere City. De aanvallende middenvelder komt transfervrij over van Go Ahead Eagles. De 28-jarige Rijsdijk heeft een contract voor twee jaar getekend.

"Almere City heeft zich direct na het seizoen gemeld. Dat spreekt me aan", zegt Rijsdijk op de website van zijn nieuwe club. "Daarnaast heb ik een heel positief gesprek gehad met trainer Jack de Gier. Hij gaf aan dat hij me graag bij de selectie wilde hebben. Ik wil hier weer lekker gaan voetballen."

Rijsdijk speelde drie jaar in Deventer, waarvan een jaar in de Eredivisie. Waar Go Ahead dit seizoen promoveerde, blijft de speler in de Jupiler League. "Aan alles zie je dat Almere City aan het groeien is", zegt hij. 

"Ik heb een rondleiding door het stadion gehad en dat ziet er fraai uit. Het is niet al te groot, maar de faciliteiten – kleedkamers, fitnessruimte etc. – zijn gewoon goed. Al twee jaar op rij heeft de ploeg een periodetitel gewonnen en er staat een goed team. Daar wil ik graag deel van uitmaken."