Vardy aangespoord om Arsenal-transfer te laten varen: 'Onze band niet te koop'

Vardy aangespoord om Arsenal-transfer te laten varen: 'Onze band niet te koop'

12-06-2016 20:44
3

Wanneer het EK voor Engeland tot een einde komt, maakt Jamie Vardy een keuze over zijn toekomst. Zijn overgang naar Arsenal is ineens geen een-tweetje meer. Plotseling behoort een langer verblijf bij Leicester City tot de mogelijkheden. Teamgenoot Danny Simpson hoopt in ieder geval van wel.

"Ik heb met Jamie gesproken", zegt de verdediger tegen de BBC. "Iedereen wil dat hij blijft. Dat geldt voor alle spelers, ook al is het maar voor een jaar. Het is zijn beslissing. Hij wil zich eerst concentreren op het EK. Jamie weet wat ik van hem vind, als mensen en als speler."

Ondertussen is het niet meer zo vanzelfsprekend dat de topscorer van de Premier League naar Arsenal gaat. Lang leek dat het geval, maar de zaken staan er volgens Ray Parlour anders voor. Het clubicoon van Arsenal denkt niet dat Vardy naar Londen komt.

Ook voor Leicester-blikvangers N'golo Kante en Riyad Mahrez is belangstelling. "De band die dit team van Leicester heeft is niet te koop", vindt Simpson. "Het is een speciale groep. Waarom niet verder gaan als team?"