Henry vol ongeloof over Vardy: 'Arsenal wil je hebben en dan zeg je dat?'

Henry vol ongeloof over Vardy: 'Arsenal wil je hebben en dan zeg je dat?'

13-06-2016 11:35
23

Thierry Henry vindt dat Jamie Vardy geen seconde had moeten twijfelen toen Arsenal langskwam om de spits naar Londen te halen. Vardy kende een topseizoen bij Leicester City en overweegt een transfer naar het Emirates Stadium te laten klappen.

"Je bent 29, Arsenal wil jou overnemen en je vertelt ze dat je er over na gaat denken?", begint een verbaasde Henry. "Hij heeft een geweldig seizoen gehad, laat dat duidelijk zijn. Hij was briljant, maar ik vraag me toch af wat zijn overwegingen zijn", zegt de Franse legende bij de BBC.

Wedden

Meer odds

"Alles wat ik kan zeggen is: als ik bij Leicester City had gespeeld op 29-jarige leeftijd en Arsenal kwam voor mij... Ik had het wel geweten. Maar ik ben Vardy niet", aldus Henry.

Alles wat Vardy afgelopen seizoen aanraakte veranderde in goud. In 36 Premier League-wedstrijden wist de spits maar liefst 24 keer het net te vinden. Daarmee werd hij echter geen topscorer. Tottenham Hotspur-spits Harry Kane maakte één doelpunt meer dan de aanvalsleider van kampioen Leicester City.