Van de Looi doet zaken bij Willem II en weet middenvelder te behouden

Van de Looi doet zaken bij Willem II en weet middenvelder te behouden

13-06-2016 13:54
5

Willem II heeft ervoor gekozen om Anouar Kali langer in Tilburg te houden. De club meldt op het digitale thuis dat het de de optie in het contract van de middenvelder heeft gelicht.

Daarmee staat de 25-jarige Kali tot de zomer van 2018 onder contract bij Willem II. Afgelopen seizoen kwam Kali niet veel in actie voor de Tilburgers, hij kampte met een blessure. Aanstaand Willem II-trainer Erwin van de Looi is verheugd met het contractnieuws. "Ik ben blij dat Anouar langer aan Willem II verbonden blijft. We hebben met elkaar gesproken en ik denk dat hij een belangrijke rol voor ons team kan gaan vervullen", zegt hij op de clubwebsite van Willem II.

Wedden

Meer odds

Ook Kali is tevreden met zijn nieuwe contract. "Vanwege mijn blessure heb ik de afgelopen maanden te weinig kunnen laten zien. Ik ben blij dat ik na de zomer weer in het shirt van Willem II speel en van waarde kan zijn voor de club." Vlak na de winterstop kwam de voormalig speler van FC Utrecht binnen bij de Tilburgse club, nadat hij een periode zonder club zat. Hij kwam in de tweede seizoenshelft twee keer in actie voor de Tricolores.