'Drie Italiaanse clubs zeer geïnteresseerd in steeds populairder wordende Milik'

'Drie Italiaanse clubs zeer geïnteresseerd in steeds populairder wordende Milik'

13-06-2016 18:37
30

De belangstelling vanuit de Serie A voor Arek Milik lijkt steeds meer toe te nemen. De aanvaller van Ajax, die met Polen momenteel actief op het EK in Frankrijk is, geniet de interesse van Internazionale, AS Roma en Juventus.

Dit meldt het Italiaanse Corriere dello Sport maandag op haar website. Zo zou AS Roma-coach Luciano Spalletti zeer gecharmeerd zijn van de spits. De Romeinen volgen Milik, volgens het Italiaanse medium, al ruim een jaar en zien in de linkspoot de ideale versterking voor het komende voetbalseizoen. De concurrentie voor Roma is echter niet mals. Naast de andere twee Serie A-clubs heeft ook Engels kampioen Leicester City Milik nog altijd op het lijstje staan.

De Ajacied begon het EK zondag uitstekend met Polen. In de openingswedstrijd tegen Noord-Ierland in groep C verzorgde Milik op knappe wijze de enige treffer van de wedstrijd, een goal waarmee de aanvaller zich nog meer op de kaart heeft weten te zetten. Donderdag wacht het tweede duel met Duitsland voor Milik en Polen, terwijl de groepsfase af wordt gesloten tegen Oekraïne op 21 juni.