'Manchester City is Barça en Spurs te slim af in strijd op Spaans international'

'Manchester City is Barça en Spurs te slim af in strijd op Spaans international'

13-06-2016 19:00
4

Celta de Vigo-aanvaller Nolito wordt aan vele clubs gelinkt, maar het lijkt erop dat Manchester City de strijd om de international gaat winnen. Volgens de Spaanse pers gaat Nolito spoedig tekenen bij de Engelsen.

Dit meldde het Spaanse televisiestation TV5 maandagmiddag tijdens de voorbeschouwing op het EK-duel tussen Spanje en Tsjechië (1-0 voor Spanje). Het medium beweert dat het Manchester City van kersverse trainer Pep Guardiola al een akkoord heeft bereikt met de Spaanse international.

De steenrijke club uit de Premier League is hiermee onder andere Tottenham Hotspur te slim af. Bij het Spaanse televisiestation werd eveneens beweerd dat ook The Spurs pogingen ondernomen hebben om Nolito aan zich te binden.

Nolito, die al eerder gelinkt werd aan FC Barcelona, heeft er een goed seizoen op zitten bij Celta de Vigo. De 29-jarige spits was in 29 duels twaalf keer trefzeker bij zijn huidige werkgever. Door het goede seizoen werd Nolito beloond met een plaats in de EK-selectie van Spanje en begon maandagmiddag als basisspeler in de voorhoede bij de winnende Spanjaarden.