Koeman in jubelstemming na transfer: Big season in de Premier League

Koeman in jubelstemming na transfer: "Big season in de Premier League"

14-06-2016 10:42
13

Ronald Koeman is gepresenteerd als manager van Everton. Het langverwachte nieuws werd dinsdag wereldkundig gemaakt door The Toffees. Koeman en Everton-voorzitter Bill Kenwright reageerden verheugd.

"We zijn erg blij dat we de man hebben gestrikt die ons doelwit was vanaf het moment dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe manager", aldus Kenwright. "Ronald heeft een prachtige staat van dienst in de voetballerij en dwingt overal direct respect af door zijn successen en kwaliteiten als speler én manager."

Koeman jubelt met zijn nieuwe voorzitter mee. "Ik ben erg blij dat ik mezelf de nieuwe Everton-manager mag noemen. Ik geloof in de club, in het team, in de fans en ons vermogen om succes te boeken in de toekomst. Everton is een club met een geweldige historie en veel ambitie. Het voelt als een eer dat ik deel mag uitmaken van de toekomstplannen van de club, samen met de voorzitter en Farhad Moshiri (eigenaar, red.)."

"Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten bij de club en ik bereid me voor op een big season in de Premier League", besluit Koeman.