Go Ahead legt publiekslieveling vast: 'Ze blijven maar doorgaan op mijn telefoon'

Go Ahead legt publiekslieveling vast: 'Ze blijven maar doorgaan op mijn telefoon'

14-06-2016 17:31
5

Go Ahead Eagles maakte maandag de komst van Joey Suk wereldkundig. De 26-jarige middenvelder, die overkomt van NAC Breda, keert daarmee terug bij zijn oude liefde. Suk kan zijn geluk niet op. 

"Ik ga eindelijk weer spelen in een rood en geel shirt, voor de mooiste club van Nederland", laat hij vanaf zijn vakantieadres weten aan de Stentor. "Deventer en Go Ahead voelen voor mij als thuis. Dat is altijd zo gebleven. Ik vind het ook fijn dat ik weer dichtbij mijn familie en vrienden kan wonen. Zeker nu mijn vriendin, Cansu, en ik een kleintje hebben."

Suk heeft erg veel positieve reacties ontvangen. "De tingeltjes blijven maar doorgaan op mijn telefoon. En ook op de sociale media is het aan het exploderen", aldus de rechtspoot, die tussen 2008 en 2012 in de Adelaarshorst actief was en te boek stond als een echte publiekslieveling. 

Zijn verblijf bij NAC werd geen groot succes, constateert hij achteraf. "Ik heb daar in drie jaar onder drie verschillende trainers gespeeld en met vier verschillende technisch directeuren te maken gehad. Go Ahead lijkt me een stuk stabieler. Een heel warme familieclub."