'Nog meer onrust in kamp België: woordenwisseling tussen Wilmots en invaller'

'Nog meer onrust in kamp België: woordenwisseling tussen Wilmots en invaller'

15-06-2016 13:34
10

Dat het onrustig is rond de Rode Duivels mag een understatement worden genoemd. Woensdag lekt een bericht uit over een ruzie tussen Marc Wilmots en Yannick Carrasco.

De Belgische bondscoach trainde dinsdag alleen met de wisselspelers, terwijl de teleurstellende basisspelers een fietstocht maakten om de spieren los te gooien. De training verliep echter allerminst rustig, melden verschillende media in België woensdag.

Na een mislukte oefening raakten Wilmots en Carrasco, die tegen Italië (0-2 nederlaag) alleen mocht invallen, in discussie. Assistent Vital Borkelmans moest vervolgens ingrijpen. Met een arm om de schouder van Carrasco suste hij de aanvaller van Atlético Madrid en vermeed hij dat de woordenwisseling uitmondde in een publieke discussie.

Het lijkt erop dat Wilmots de bezem gaat halen door de basiself van België, in de aanloop naar de tweede EK-wedstrijd tegen Ierland (zaterdag 15.00 uur). Carrasco lijkt ondanks drie verwachte wijzigingen niet op een basisplaats te hoeven rekenen.